Lonneke Moonen

- Eigenaresse, Kinderfysiotherapeut MSc

Het gezicht achter Fysio4Kids Limburg! In februari 2016 nam ik de sprong in het diepe en startte ik samen met collega fysiotherapeut Guido Lemmens de praktijk Fysio4Kids Limburg. Het was altijd al een droom om een eigen praktijk te starten en met de ervaring van Guido heb ik de stap toen genomen. In januari 2019 was het tijd om alleen verder te gaan en werd ik volledig eigenaar van Fysio4Kids Limburg! De praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een mooie onderneming met 3 kinderfysiotherapeuten die zowel werkzaam zijn in de praktijken in Weert, Stramproy en Nederweert, als op de VrouwMoederKind-afdeling van het Sint Jans Gasthuis te Weert. Tevens geven we elke woensdag- en vrijdagochtend Peutergym bij Sporthal de Bengele in Nederweert!
Even een stukje geschiedenis; in 2007 heb ik de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond om vervolgens een jaar vrijwilligerswerk te gaan doen in Nepal en Thailand als kinderfysiotherapeute. Daar heb ik veel gezien en geleerd en heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van meervoudig gehandicapte kinderen. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan in Weert ben ik in 2010 gestart met de opleiding Master Pediatric Physical Therapy bij Avans plus te Breda. In juni 2014 ben ik afgestudeerd als Kinderfysiotherapeut, Master of Science.
In 2016 heb ik de opleiding Schroth New Best Practise Therapy afgerond in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen, en daarmee gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een scoliose (zijdelingse verkromming van de wervelkolom).
Iedereen binnen de praktijk blijft zich ontwikkelen met jaarlijkse bijscholing om zo up to date te blijven van de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van de kinderfysiotherapie. Fysio4Kids Limburg staat voor kennis, kwaliteit en betrokkenheid bij kind én ouders!
BIG-nummer: 99909339104

Sylvia Truijen

- Kinderfysiotherapeut MSc

Even voorstellen! Mijn naam is Sylvia Truijen. In 2009 ben ik afgestuurd als Algemeen Fysiotherapeut en heb ik eerst een jaar werkervaring opgedaan alvorens ik aan de Master opleiding voor kinderfysiotherapie ben begonnen.

Samen met Lonneke heb ik de specialisatie tot Master kinderfysiotherapeut afgerond in 2014 aan Avans Plus Breda. Altijd zijn we samen blijven brainstormen en sparren over ons beroep en hebben wij cursussen gevolgd. Zo was de stap snel gemaakt om het team te komen versterken en ben ik per 1 april ’21 gestart bij Fysio4kids Limburg.

Ik heb de laatste jaren op diverse vlakken binnen de kinderfysiotherapie veel ervaring opgedaan, met name in het werken met (zeer) moeilijk lerende kinderen, Developmental Coordination Disorder (DCD) en Autisme Spectrum Stoornissen (ASS). Ik heb erg veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

BIG-nummer: 09911346804

3033333F-9155-4B9B-B24B-5B9208A89137

Juliette Leeuwenberg

- Kinderfysiotherapeut i.o.

Een nieuw gezicht dus even voorstellen! Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding tot Bewegingsdeskundige gevolgd, waarna ik toch direct besloot door te gaan met de opleiding fysiotherapie op Hogeschool Zuyd. In 2019 ben ik daar afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na een jaartje werken in een particuliere praktijk heb ik de keuze gemaakt om door te studeren en te starten met de de Master Pediatric Physical Therapy bij AvansPlus in Breda. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar en hoop ik in het voorjaar van 2023 af te studeren als kinderfysiotherapeut MSc. Naast mijn werk in de praktijk geef ik les aan studenten van de fysiotherapieopleiding op Hogeschool Zuyd in Heerlen.
 
Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan met een diverse groep aan kinderen, waaronder kinderen met obesitas. Daarnaast ben ik middels cursussen gespecialiseerd in het op een verantwoorde manier trainen van vrouwen tijdens en na hun zwangerschap. De komende jaren zal ik zeker niet stil zitten en mezelf verder gaan ontwikkelen binnen de kinderfysiotherapie!
 
In mijn vrije tijd houd ik erg van reizen en vind ik het daarnaast heerlijk om te koken en te bakken. Verder ben ik graag sportief bezig met sporten zoals hockey, snowboarden en hardlopen.
 
Vanaf januari 2022 zal ik werkzaam zijn voor Fysio4kids Limburg in Weert.
 
BIG-nummer: 89926256904