Lonneke Moonen

Lonneke heeft in 2007 haar opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Vervolgens heeft ze een jaar in Nepal en Thailand vrijwilligerswerk gedaan om ervaring op te doen met het behandelen van meervoudig gehandicapte kinderen. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan is ze in 2010 gestart aan de opleiding Master Pediatric Physical Therapy bij Avans plus te Breda. In juni 2014 is Lonneke afgestudeerd als Master of Science Kinderfysiotherapeut. 

Met haar passie voor de kinderfysiotherapie is ze in februari 2016 de praktijk Fysio4Kids Limburg gestart, samen met collega fysiotherapeut Guido Lemmens. 

In datzelfde jaar heeft ze de opleiding Schroth New Best Practise Therapy afgerond en zich daarmee gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een scoliose (zijdelingse verkromming van de wervelkolom). 

Lonneke blijft zich ontwikkelen met jaarlijkse bijscholing om zo up to date te blijven van de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van de kinderfysiotherapie.

BIG-nummer: 99909339104

Valerie van de Geijn

Valerie van de Geijn is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft in 2012 haar mastertitel in de kinderfysiotherapie gehaald (MPPT). Ze is vervolgens enkele maanden als vrijwilliger in Indonesië geweest om ervaring op te doen met meervoudig gehandicapte kinderen en kennis te delen met lokale fysiotherapeuten.
In 2015 heeft ze de opleiding tot PsychoMotorisch Therapeut (PMT) gevolgd, in Nederland beter bekend als motorisch RT-er (Remedial Teacher).

Door verschillende cursussen en bijscholingen te volgen blijft ze zich continu ontwikkelen op het gebied van de kinderfysiotherapie. Enkele cursussen zijn ETT-Ped (elastisch therapeutisch tapen voor kinderen), behandeling van functionele klachten (ook wel medisch onverklaarbare klachten) bij kinderen.

Sinds mei 2017 werkt Valerie voor Fysio4Kids Limburg in Nederweert en Herten.

BIG-nummer: 69909404304

Sylvia Truijen

Even voorstellen! Mijn naam is Sylvia Truijen. In 2009 ben ik afgestuurd als Algemeen Fysiotherapeut en heb ik eerst een jaar werkervaring opgedaan alvorens ik aan de Master opleiding voor kinderfysiotherapie ben begonnen.

Samen met Lonneke heb ik de specialisatie tot Master kinderfysiotherapeut afgerond in 2014 aan Avans Plus Breda. Altijd zijn we samen blijven brainstormen en sparren over ons beroep en hebben wij cursussen gevolgd. Zo was de stap snel gemaakt om het team te komen versterken en ben ik per 1 april ’21 gestart bij Fysio4kids Limburg.

Ik heb de laatste jaren op diverse vlakken binnen de kinderfysiotherapie veel ervaring opgedaan, met name in het werken met (zeer) moeilijk lerende kinderen, Developmental Coordination Disorder (DCD) en Autisme Spectrum Stoornissen (ASS). Ik heb erg veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!

BIG-nummer: 09911346804