Tarieven

  • Fysiotherapie € 30
  • Kinderfysiotherapie € 40
  • (Kinder-)Fysiotherapie aan huis € 48
  • Screening, intake en onderzoek (kinder-)fysiotherapie € 41
  • Intake en onderzoek (kinder-)fysiotherapie na verwijzing € 41

Verzekeraars

Behandeling door een geregistreerd kinderfysiotherapeut is tot 18 jaar verzekerd in het basispakket zonder eigen risico. In het basispakket worden maximaal 18 kinderfysiotherapie behandelingen per kalenderjaar vergoedt. U heeft in de meeste gevallen geen verwijzing nodig en kunt voor advies, onderzoek of behandeling rechtstreeks een afspraak maken.

Sinds 1 januari 2006 heeft iedereen die in Nederland woont en/of werkt een basisverzekering. In de aanvullende verzekering kunt u een eigen keuze maken. Deze keuze heeft gevolgen voor de vergoeding van Fysiotherapie (18 jaar en ouder). Elk pakket in de aanvullende verzekering heeft een maximale hoogte van vergoeding.

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. De declaraties van de behandelingen worden rechtstreeks met de zorgverzekeraar digitaal afgehandeld. Het kan zo zijn dat u niet voldoende verzekerd bent voor Fysiotherapie. Wanneer u met maximale van uw budget overschrijdt stuurt de zorgverzekeraar of wij u een rekening.

Als u niet verzekerd bent voor fysiotherapie worden de volgende tarieven per 01-01-2017 gehanteerd: