Peutergym

Binnen de praktijk wordt al verschillende jaren peutergym gegeven bij Sportcentrum de Bengele in Nederweert. Er zijn inmiddels 4 groepen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar. De gymlessen worden samengesteld en gegeven door onze kinderfysiotherapeuten Lonneke Moonen, Sylvia Truijen en Juliette Leeuwenberg en onze sportinstructrice Daniëlle Verheijen. Alle motorische vaardigheden komen aan bod, passend bij de leeftijd!

Voor wie?
De lessen zijn geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar om de motorische ontwikkeling te stimuleren. Kinderen die het leuk vinden om te bewegen, maar ook kinderen die het juist spannend vinden of moeite hebben met bewegen, zijn bij ons op de juiste plek!

Wat is het?
Een gymles duurt 45 minuten en elke week komen thema’s zoals balans, evenwicht, klimmen & klauteren, dans & spel en balvaardigheden aan bod. Tevens staat het samenwerken met de andere kinderen én het zelfstandig uitvoeren van opdrachtjes centraal. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om te gymmen zonder de ouders/verzorgers. Een aantal keer per jaar organiseren we een “kijkles” waarbij de ouders met de kinderen samen komen gymmen, o.a. tijdens de Pietengym! De groepen bestaan uit maximaal 10 kinderen.

Waar?
Sportcentrum de Bengele (dansstudio)
De Bengele 6
6031 TZ Nederweert

Wanneer?
Woensdagochtend van 9:00-9:45 uur en van 9:45-10.30 uur. Vrijdagochtend van 8:45-9:30 uur en van 9.30-10.15 uur. Uitgezonderd schoolvakanties.

Wat zijn de kosten?
Een 10-lessenkaart kost €72,50. Tijdens de reeks van 10 lessen mogen er maximaal 2 lessen gemist worden, die op een ander tijdstip ingehaald mogen worden (gelieve 24 uur van te voren afmelden).

Schrijf je in voor een gratis proefles!
De ouders/verzorgers mogen tijdens de proefles erbij blijven om te kijken wat ze van de les vinden en wat de kinderen ervan vinden. Vanaf de eerste officiële les gaan we alleen met de kinderen aan de slag.

We raden aan dat de kinderen gymkleding aandoen, dus gemakkelijke kleding, korte/lange joggingbroek, t-shirt/trui en gymschoenen voor binnen (dus geen schoenen die al buiten gedragen zijn).

Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met Fysio4Kids Limburg t.a.v. Lonneke Moonen:

Email: info@fysio4kidslimburg.nl
Telefoon: +31 (0)6 12 12 15 69