Peutergym

Sinds kort zijn wij gestart met peutergym bij Sportcentrum de Bengele in Nederweert. Er zijn 2 groepen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar. De peutergym bestaat uit een reeks van 10 lessen, samengesteld door onze kinderfysiotherapeuten Lonneke Moonen en Valerie van de Geijn en sportinstructrice Daniëlle Verheijen.

Voor wie?
De lessen zijn geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar om de motorische ontwikkeling te stimuleren. Kinderen die het leuk vinden om te bewegen, maar ook kinderen die juist moeite hebben om te bewegen of wat onhandig zijn, zijn bij ons op de juiste plek!

Wat is het?
De 10 lessen hebben elk een ander thema, zoals een les gericht op balvaardigheden, balans, evenwicht, klimmen en klauteren. Tevens staat het samenwerken met de andere kinderen én het zelfstandig uitvoeren van opdrachtjes centraal. De groepen bestaan uit maximaal 10 kinderen.

Waar?
Sportcentrum de Bengele (danszaal)
De Bengele 6
6031 TZ Nederweert

Wanneer?
Elke woensdagochtend van 9:00-9:45 uur, vrijdagochtend van 8:45-9:30 uur en van 9.30-10.15 uur, uitgezonderd schoolvakanties.

Wat zijn de kosten?
Een 10-lessenkaart kost €70,-. Tijdens de reeks van 10 lessen mogen er maximaal 2 lessen gemist worden, die op een ander tijdstip ingehaald mogen worden.

Schrijf je in voor een gratis proefles!
De ouders/verzorgers mogen er tijdens de proefles bij blijven om te kijken wat ze van de les vinden en wat de kinderen ervan vinden. Vanaf de eerste officiële les gaan we alleen met de kinderen aan de slag. De laatste 5 minuten mogen de ouders erbij zijn tijdens de afsluiting van de les.

We raden aan dat de kinderen gymkleding aandoen, dus gemakkelijke kleding, korte/lange joggingbroek, t-shirt/trui en gymschoenen voor binnen (dus geen schoenen die al buiten gedragen zijn).

Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met Fysio4Kids t.a.v. Lonneke Moonen:

Email: info@fysio4kidslimburg.nl
Telefoon: +31 (0)6 12 12 15 69